150 sekunnin taukojumppa töihin!

Päätetyötä tekevä kärsii usein päivän päätteeksi niska-hartiakivuista ja päänsärystä. Voisiko näistä vaivoista päästä eroon vain 150 sekunnin taukojumpalla? Kokeile ja tiedät! 

 

Miksi tekisin taukoliikuntaa?

Jotta ennaltaehkäiset päätetyöstä johtuvia lihasjännityksiä, sekä kipua. Taukoliikunta työpäivän lomassa parantaa lihasten verenkiertoa ja pistää kuona-aineet liikkeelle, samalla kun aineenvaihdunta paranee. Taukojumppa katkaisee myös postiivisella tavalla päivän askareet ja samalla paranee havannointikyky, tarkkuus sekä vireystaso.

Taukojumppaan ei tarvitse kuluttaa kuin muutama minuutti päivässä. Pienellä vaivalla voit saada suuria muutoksia elämääsi ja hyvinvointiisi. On suositeltavaa, että teet taukojumppaa vähintään muutaman kerran päivässä, jotta hyötyisit siitä parhaimmalla mahdollisella tavalla. Voitte tehdä siitä työkavereiden kanssa esimerkiksi sosiaalisen tapahtuman. 

Olemme aikaisemmin julkaiseet myös liikkuvuuteen keskittyvän taukojumpan. Näet sen täältä! Tee näitä kahta jumppaa vuorotellen niin saat parhaimman hyödyn.

Tulosta tämä jumppa esimerkiksi kahvihuoneenne seinälle ja kannusta myös työkaverisi mukaan! 🙂

Toimistokäyttöön taukojumppa 150 sekunnin

Tiesitkö, että tarjoamme yrityksille, myös nykyään mittatilausruokavalioita? Alla tarkempi kokonaisuus palvelusta. Jos haluat tämän sinun työpaikallesi niin vie asia eteenpäin työnantajallesi ja sovi meille tapaaminen. Me hoidamme loput.

Ruokavalio mittatilaustyönä

Henkilökohtaiset ruokavaliot koko henkilökunnalle.Hedelmä logolla

Olet sitä mitä syöt, on vanha lause, mutta edelleen täysin pitävä. Epäsäännöllinen ateriarytmi, napostelu, liian suuret annoskoot ja kasvisten vähäinen käyttö on yleisimmät ongelmat ravinnossa.

Meal My Day -palvelun avulla rakennamme tarkan viikon ruokavalion jokaiselle henkilökohtaisesti taustatietokartoituksen perusteella. Ruokavalio sisältää valmiiksi monipuoliset reseptit sekä ostoslistan avuksi kauppaan.

Varmistamme, että syöt tarpeeksi usein, tarpeeksi paljon ja tarpeeksi monipuolisesti.

Ruokavalio vaikuttaa 80% painonpudotukseen. On siis tärkeää panostaa ravintoon, jos tavoitteena on laihduttaa. Monipuolisuus ravinnossa tuottaa mielihyvää ja edistää hyvinvointia.

Hinta 49€ /henkilö /ruokavalio (alv 0%)