Henkilöt

Personal trainer Helsinki | Espoo | Vantaa

Sweatband Training Oy 

Yrityksellä on takanaan jo pitkä historia. Sweatband Training on tarjonnut liikunta palveluita jo vuodesta 2008 ja toiminta on kasvanut vuosi vuodelta.


 

Tuukka Linjala | Toimitusjohtaja | Personal Trainer

Tuukka linjala

Tuukka Linjala on auttanut asiakkaitamme pääsemään tavoitteisiinsa jo vuodesta 2008 lähtien. Tuukka valmistui liikunnanohjaajaksi  vuonna 2007 ammattikorkeakoulusta. Sen jälkeen hän on opiskellut avoimen yliopiston ravitsemus-, liikunta- ja terveysaineita, suorittanut selän rakenne ja toiminta –valmennuksen sekä ottanut osaa erilaisiin verkkokoulutuksiin. Tuukka suunnittelee myös tarkkoja ravinto-ohjelmia asiakkaan tavoitteiden mukaisesti.

Tuukka on päävalmentajamme pitkällä kokemuksella. Hänellä on uskollisia asiakkaita jo monen vuoden takaa, erityistä kiitosta Tuukka saa oikeiden liikuntamuotojen löytämisestä ja elämänasenteen muuttamisesta. 

Tuukka on vastuussa myös kattavista hyvinvointivalmennuksia yrityksille, missä huomioidaan työympäristö, työntekijän työtehtävät ja yksityiselämän tasapaino.

Yksityis- ja yrityspalveluasioissa voit kääntyä Tuukan puoleen suoraan.

tuukka.linjala@sbtraining.fi

p. 050 358 1138

 


 

Anna Janhunen | Personal trainerJJB_1551

“Liikunnallinen elämäntapa ja kiinnostus hyvinvointia kohtaan ohjasivat minut opiskelemaan liikunnasta ammatin. Liikuntaneuvojan tutkinnon suoritin Varalan urheiluopistolla Tampereella. Lisäksi olen SUH:in koulutettu uimaopettaja, sekä lisensoitu personal trainer.

Olen työskennellyt liikunta-alalla sekä yksilövalmennuksen, että ryhmäliikunnan parissa, ohjaten kaiken ikäisiä lapsista jo ikääntyneisiin. Oma urheilutaustani on monipuolinen, sisältäen kilpaurheilua hiihdon ja kestävyysjuoksun parissa, sekä harjoittelua aina palloilulajeista tanssiin.  Kokemusta löytyy lukuisista juoksukilpailuista, sisältäen kolme puolimaratonia, sekä kymmeniä muita juoksutapahtumia nousujohteisin tuloksin. Tällä hetkellä suuri kiinnostukseni on kehonhuolto sekä joogatyyppisen harjoittelun ohjaaminen.

Valmentaessa haluan kohdata jokaisen ihmisen yksilönä, ohjaten pysyviin muutoksiin ja tavoitteiden saavuttamiseen. Jo pienet teot ovat askelia kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tärkeätä on hyvä asenne, ja yhteisen innostuksen löytäminen harjoitteluun.”

Ole yhteydessä Annaan, kun haluat osaavan personal trainerin!

anna.janhunen@sbtraining.fi

p.040 161 3656

 


 

Sini Linjala | Markkinointi | HallintoSini linjala

Sini Linjala on toiminut pitkään markkinointialalla ja vastaakin nyt kaikesta siihen liittyvästä sekä hallinnollisista asioista Sweatband Trainingillä. Sini huolehtii yhdessä Tuukan kanssa myynnistä sekä palveluiden kehityksestä. Sini vastaa myös ravintopalvelusta Meal My Day.

Markkinointi- ja hallinnollisissa asioissa voit kääntyä Sinin puoleen!

sini.linjala@sbtraining.fi

sini@mealmyday.com

p. 040 645 4033


Sweatband Training Oy

Y-Tunnus 2627504-5

Postitusosoite: Mannerheimintie 108 a 27, 00250 Helsinki