Kolmen kuukauden saavutus!

Tänään on vuorossa minulle todella tärkeän projektin esittely. Neljä kuukautta sitten haimme kolmea vapaaehtoista ilmaiseksi mukaan kolmen kuukauden valmennukseen. Ehtona oli se, että saamme julkaista kuvat ennen ja jälkeen sekä hakemuksessa täytyy osoittaa, että on mukana projektissa täysin sydämin.

Päädyimme valitsemaan mukaan loppujen lopuksi neljä ihmistä, jotka todella vakuuttivat meidät tarinoillaan ja innokkuudellaan. Kokelaat aloittivat urakkansa juuri kesän kynnyksellä, jolloin toisille voi olla vaikeampaa noudattaa rutiineja. Tavoitteet valmennettavilla olivat erilaisia: toinen halusi laihduttaa ja toinen taas saada lihaksia näkyviin, toinen tarvitsi enemmän apua ruokailussa ja toinen taas liikunnassa. Päätavoitteeksi minä otin heille kuitenkin sen, että jokainen heistä saisi kasvatettua itsetuntoaan ja löytäisivät liikunnan ja ravinnon ilon.

Esittelen joka viikko yhden valmennettavista ja tänään on meillä vuorossa ensimmäinen “potilas” nimeltä Ilona.

Ilona kertoo tässä oman tarinansa, mutta aloitan kuitenkin kertomalla hänestä sen verran, että hänen tavoitteenaan oli lihasten kasvattaminen ja niiden näkyminen. Ilonan ei tarvinnut keskittyä painonpudotukseen, sillä ylimääräisiä kiloja ei juuri ollut entuudestaan. Tässä näette, kuinka päättäväisyydellä ja oikealla aseteella voitte saavuttaa upeita tuloksia! Ilona kävi kolmen kuukauden aikana ulkomailla, mökkeilemässä  ja eli muutenkin normaalia kesäelämää. Kerron tämän siksi, jotta ymmärtäisitte, ettei aina tarvitse luopua kaikesta “kivasta” vain saadakseen tuloksia. Ilona noudatti liikuntasuunnitelmia orjallisesti ja uskalsi koko ajan kehittää itseään eteenpäin. Olen hänestä todella ylpeä! Uskomme vahvasti Sweatband Trainingillä, että kaikissa teissä itsessänne on jo sisällä se voima, jonka avulla voitte saavuttaa haluamanne tulokset ja tavoitteet. Jonkin tai jonkun on vain saatava se teistä hereille! Minusta personal trainerin päätavoite on aina auttaa sinua löytämään tuo voima sisältäsi.

Ilona 

“Olen koko aikuisikäni ollut ylipainoinen, välillä vähemmän ja välillä enemmän. Liikuntaa olin ennen tätä projektia harrastanut melko aktiivisesti, lähinnä salini ryhmäliikuntatunneilla. Olin aloittanut tammikuussa laihduttamisen ruokavaliolla, ja kaipasin uusia haasteita myös treenamiseen. Tuukan/Sweatband Trainingin ilmoittaessa Facebookissa tästä mahdollisuudesta tiesin tilaisuuteni tulleen.

ENNEN   sivu2          sivu  JÄLKEEN

ENNEN   taka2      taka   JÄLKEEN

Salilla ja kovilla painoilla treenaaminen ei ollut minulle ennestään kovin tuttua, ja omalta mukavuusalueelta poistuminen pelotti. Tuukan kanssa keskustelimme tavoitteistani, kaipasin apua kropan muokkaukseen ja ennen kaikkea halusin korvata läskit lihaksella. Tämän pohjalta Tuukka suunnitteli minulle henkilökohtaisen treeniohjelman. Kävimme Tuukan kanssa yhdessä salilla vetämässä ohjelman läpi, hän opasti minua liikkeissä ja tsemppasi ja motivoi minulle halun onnistua. Harjoituksissa painojen määrä kauhistutti minua ensin, olin tottunut heiluttelemaan 2-3 kilon puntteja, nyt määrät triplaantuivat. Mutta tiesin olevani hyvissä käsissä, ja ensimmäistä kertaa uskalsin ja jopa halusin viedä kropan äärirajoille ja treenit loppuun, vaikka sattui tai oksetti. Aloin todella nauttia treenaamisesta  ja huomasin kehittyväni koko ajan.

Raportoin Tuukalle viikoittain lähettämällä liikuntapäivyrin ja painotiedot sähköpostitse, joita hän kannustavasti aina kommentoi. Keskustelimme myös Skypen välityksellä kerran kuussa. Viikoittainen raportointi piti minut myös ruodussa. Vaikka olisi tehnyt mieli laiskotella, en olisi kehdannut lähettää Tuukalle selittelyjä tai tekosyitä, miksi en ole liikkunut. En ole ennen ajatellutkaan personal trainerin hankkimista, mutta nyt koen, että Tuukka on opastanut minut polulle, jolle en olisi ilman häntä koskaan löytänyt. Olen Tuukan positiivisen asenteen avulla löytänyt liikunnan ilon ja halun haastaa itseni. Olen erittäin ylpeä saavutuksistani ja todella kiitollinen Tuukalle tästä mahdollisuudesta. Odotan yhteistyömme jatkuvan! 🙂 “

ENNEN   Perosnal trainer helsinki         etu   JÄLKEEN

 

Stay tuned for the next episode! 🙂