Pyöreät ja piukat pakarat – 6 viikossa!

Täydellisen takamuksen tavoittelijoille!

Haluatko sinäkin pyöreät ja piukat pakarat? Haluatko eroon selluliitistä? Olemme rakentaneet kaikille sopivan 6 viikon supertehokkaan pepputreenin. Saat kaiken mitä tarvitset edulliseen 29,90€ hintaan. Loppu on sinusta itsestäsi kiinni.

Suosittu Kadonneen vyötärön metsästys –nettivalmennus on auttanut satoja ihmisiä vahvistamaan keskivartalon lihaksia ja poistamaan turhia rasvoja vyötäröltä. Ja nyt sinulla loistava mahdollisuus päästä mukaan, mutta tällä kertaa keskitymme myös alavartalon muokkaamiseen.

Pyöreät ja piukat pakarat – valmennus starttaa tiistaina webinaarilla 31.5. klo 18.30 

Webinaarista saat myös tallenteen, joten osallistumispakkoa ei ole ja voit katsoa sen myöhemmin.

Liity siis mukaan HETI! 


Olen Tuukka Linjala ja tämän valmennuksen Coach / Personal trainerPersonal trainer 1

Olen Sweatband Training Oy:n ja Meal My Day Oy:n perustaja ja palvelujohtaja. Valmistuttuani liikunnanohjaajaksi vuonna 2007 ammattikorkeakoulusta olen opiskellut avoimen yliopiston ravitsemus-, liikunta- ja terveysaineita. Live- ja online-valmennuksia olen tehnyt vuodesta 2008 ja valmennettaviani on ollut tuhansia ympäri Suomen ja yli rajojenkin.

Viime vuosien supertrendi: Pyöreät pakarat on terveellinen muoti-ilmiö! Pakaroiden ja jalkojen treenaaminen kannattaa todella. Jaloissa sijaitsee suuria lihaksia mitkä vaativat paljon työtä jotta tuloksia saadaan. Mutta täsmällisellä harjoittelulla sekä oikeilla liikkeillä saadaan tulokset näkyväksi. Suurten lihasten treenaaminen parantaa myös aineenvaihduntaa, jolla on vaikutus koko kehon kiristymiseen.

Lähdethän sinäkin mukaan?


Yksi onnistujista: Teresa

photo1   IMG_2165 IMG_2166   photo2


Aloitus webinaari 31.5. klo 18.30

Valmennus alkaa webinaarilla tiistaina 31.5.2016 klo 18.30. Webnaarissa kerron valmennuksen kulusta ja sen sisällöstä. Lisäksi kerron loistavia vinkkejä kuinka pitää yllä motivaatiota, liikkua oikein ja syödä monipuolisesti. Voitte myös esittää minulle kysymyksiä ja ehdottaa toiveita. Webinaari kestää n.45-60 minuuttia. Jos et pääse osallistumaan webinaariin niin älä huoli, saat tallenteen siitä sähköpostiisi ja voit katsoa sen myöhemmin.


Toinen onnistuja: Ilona

taka taka2    sivu sivu2


Valmennuksen sisältö:

 • Vaihtuvat treeniohjeet kuntosalille sekä kehonpainoharjoitteluun kotona. Yhteensä 6 erilaista treeni-ohjelmaa
 • Sopii aloittelijalle ja aktiivisemmalle, valitset vain oman tasosi. Ei kuntosalipakkoa!
 • Kaikki treeniohjeet sisältävät tekniikkavideot, joten harjoittelu olisi turvallista ja tehokasta. Saat uudet treenit suoraan nettivalmennussivuillemme www.personaltrainernetissa.fi
 • Tavoitteita tukeva 14 päivän ruokavalio resepteineen sekä ostoslistoineen. Sopii myös erikoisruokavaliota noudattavalle, ruokavaliot muokattavissa myös koko perheelle.
 • 3 kuukauden käyttöoikeus Meal My Day-ravintopalvelun käyttöön (norm.19,90 €)
 • Sähköinen liikuntapäiväkirja
 • Suljettu FACEBOOK ryhmä, keskustelulle ja kysymyksille. Facebook ryhmä, johon pääsevät vain Pyöreät ja piukat pakarat -valmennukseen osallistuvat. Ryhmän sisällä voi keskustella keskenään tai jättää kysymyksiä valmentajalle. Oikea valmentaja vastaa kysymyksiinne ja jakaa motivoivia vinkkejä ryhmässä päivittäin!

Koko 6 viikon valmennus maksaa sinulle vain 29,90€


Tartu tilaisuuteen, paikkoja rajoitetusti! Otamme mukaan valmennukseen vain 100 ensimmäistä, jotta valmennuksen laatu pysyy korkeana!

Lunasta paikkasi tästä!


Kenelle valmennus sopii?

 • Pyöreät ja piukat pakarat – valmennus on suunnattu kaikille jotka kokevat, että kiireinen elämä on tuonut ylimääräistä takamukseen ja haluat mahtua taas lempifarkkuihisi.
 • Valmennus ei vaadi mitään kokemusta entuudestaan. Saat kaikki treenit laadukkaina videoina, joilla varmistat myös turvallisen liikkumisen.
 • Kesäkuntoon haaveet kannattaa aloittaa jo nyt! Haluatko saada ihailevia katseita ohi kulkiessasi?
 • Jos mietit ettei sinulla ole varaa tähän tai valmennus on liian kallis, niin annan sinulle esimerkin: pelkästään yhden tunnin Personal Trainer tapaaminen maksaa normaalisti 60-90 €.  
 • Valmennuksen hinta on pieni verrattuna piukkoihin pakaroihin ja parempaan itsetuntoon

Toimi heti! Pyöreät ja piukat pakarat -valmennukseen pääset osallistumaan tästä linkistä:Untitled-1

Osallistu valmennukseen tästä klikkaamalla!

P.S. Jos sinulla on jotain lisäkysyttävää niin otathan minuun päin yhteyttä

tuukka.linjala@sbtraining.fi

p.050-358 1138