Uusi ilme, uudet kujeet!

Vaikka pitkään olenkin jo tehnyt liikuntavalmennusta yrittäjänä (vuodesta 2008), olen nyt ottanut harppauksen eteenpäin ja sukellan mukaan interaktiiviseen maailmaan blogin muodossa.

Ne jotka eivät vielä minua tunne, niin olen pitkän kokemuksen liikunta-alalta omaava yksityisyrittäjä. Liikunta on intohimoni ja hyvinvointi kokonaisvaltaisesti tulee siinä kyljessä. Olen valmentanut niin nuoria urheilijoita kuin keski-ikäisiä kunnon kohottajiakin. Asiakkaani ovat juosseet maratoneja ja olemme karistaneet useita satoja kiloja vyöröiltä yhteisten vuosiemme aikana. Olen vetänyt spinningtunneista syvävenyttelytunteihin, mutta nyt parin viimeisen vuoden aikana olen toiminut Personal trainerina pääkaupunkiseudulla sekä erilaisissa yrityksissä hyvinvointivalmenjana.

Asumme Helsingissä vaimoni ja koiramme kanssa ja yhteistyönä muodostamme yrityksen Sweatband Training Oy. Perhe dynamiikkamme yrityksessä toimii niin, että minä Tuukka Linjala toimin liikunnan- ja ravitsemuksen ammattilaisena ja vaimoni Sini Linjala vierailevana tähtenä auttaa ruokavinkkien sekä muihin hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Sweatband Training Personal Training

Mitä Sweatband Training on?

Tarjoamme palveluita liikunnasta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille yksityisille kuluttajille sekä keskisuurille yrityksille.

Suurin kohderyhmämme on keski-ikäiset tavalliset ihmiset. Haemme asiakkaillemme pitkällä tähtäimellä kokonaisvaltaista hyvinvointia, ottaen huomioon asiakkaan elämäntilanne, tavoitteet ja haaveet, kuten painonpudotus, fyysisenkunnonkohentaminen tai parempi ravintotietous.

Mitä kokonaisvaltainen hyvinvointi sitten on?

Me tarkoitamme sillä liikunnan, ravinnon, levon ja oikean asenteen kombinaatiota. Uskomme, että ihminen tarvitsee kaikkia yllämainittuja asioita voidakseen hyvin ja tasapainoisesti. Asiakkaiden liikuntavalmennus voi sisältää juoksuharjoitteita maastossa, rappustreeniä rappukäytävissä tai kuntosaliharjoittelua. Ravintopuolella voimme harjoitella kaupassa käyntiä tai antamalla herkullisia reseptejä. Kaikki tapahtuu asiakkaan ehdoilla ja tavoitteita noudattaen.

Elämää ei pidä ottaa liian vakavasti ja jokaisen täytyy löytää oma tasapaino siihen. Kun syöt hyvin ja liikut tarpeeksi, reagoi keho kiitollisena. Emme ole ehdottomia vaan kannustavia.

Haluamme antaa mielikuvitukselle virikkeitä haastamalla ihmisiä kokeilemaan uusia liikuntamuotoja geokätköilystä kiipeilyyn tai voimme käydä pitkillä kävelyillä.. Normaalista lenkistä voi tehdä mielekkäämmän kun koiran kanssa etsit kätkettyjä aarteita (geokätköily) tai menet normaalin kävelylenkkisi sijaan lähistösi mäkiä ylös-alas. Mikä voisi maistua paremmalle kuin itse paistettu kunnon pihvi sitrussalaatilla ja itsekasvatetuilla yrteillä.  Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä toiminnastamme.

Annamme mukaan liiketoimintaan myös itsemme persoonina. Olemme itse urheilullisia ja hyvinvoinnista innostuneita, mutta haluamme myös nauttia elämästä ilman liikoja sääntöjä. Voit seurata meitä myös facebookissa ja instagrammissa.

Toivomme aktiivisuutta yleisöltä, joten rohkeasti kommentoikaa, kysykää ja antakaa palautetta!